Boston lamelparket

18-06-2018
Boston lamelparket

Boston lamelparket
Peitsman lanceert een splinternieuwe Beautifloor-collectie: Boston Lamelparket. Een collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een goede prijs-kwaliteitverhouding, aldus de leverancier. Met verschillende decoren en diverse uitvoeringen is er voor alle woonstijlen een geschikte vloer.

Alle vloeren in de Boston Lamelparket- collectie zijn‘woonklaar geolied’ en kunnen hierdoor direct worden gebruikt. Ook zijn ze eenvoudig in onderhoud en hebben ze een stijlvolle, matte finish met een natuurlijke uitstraling. Het parket is verkrijgbaar in 18 uitvoeringen met verschillende breedtes tot 26 cm en lange delen tot 220 cm. Alle vloeren in de Boston Lamelparket-collectie geschikt voor vloerverwarming.

Dankzij het Uniclic-systeem zijn de vloeren eenvoudig en zonder lijm te leggen. Ook kunnen ze gemakkelijk gedemonteerd worden. De vloeren bestaan uit een eiken toplaag met daaronder een haaks op elkaar geplaatste populieren tussenlaag en onderlaag. Een solide constructie met een minimale werking en prettig loopgeluid.