Brand bij Salland Parket

21-08-2020
Brand bij Salland Parket

Er heeft donderdagavond 19 augustus vanaf 22.00 uur drie kwartier lang een brand gewoed in het magazijn van Salland Parket in Deventer. Er was veel rookontwikkeling en grote wolken trokken over de Holterweg. 
Brand bij Salland Parket
Boven de showroom van het bedrijf wonen mensen die op eigen initiatief hun woning uit voorzorg hebben verlaten. De brandweer was met meerdere voertuigen aanwezig en pompte water uit de haven om de brand te blussen. In de loods waar het magazijn van de vloerenzaak zit, zit ook de werkplaats. Vermoedelijk is de brand bij een van de werkbanken ontstaan. Wat de oorzaak is, is nog onduidelijk, aldus RTV Oost. De showroom staat los van de loods en is gespaard gebleven.
Het bedrijf laat op de website weten: “In de avond van 20 augustus zijn wij getroffen door een brand in ons magazijn. Op dit moment zijn we de schade aan het inventariseren en aansluitend zullen we onze klanten zo spoedig mogelijk informeren over de eventuele gevolgen die de brand heeft op de levering dan wel uitvoering van hun orders.
Als u vragen heeft, kunt u ons deze per mail sturen naar [email protected]. Wij zullen deze in de komende week beantwoorden.