Complete randafwerking in één kleur bij PPC

Complete randafwerking in één kleur bij PPC | Parketblad

WIJK BIJ DUURSTEDE- De Plinten & Profielen Centrale (PPC) heeft nu aluminium dilatatie- en hoeklijnprofielen in bijna alle kleuren van de folieplinten en –afwerklijsten die deze randafwerkingsspecialist biedt. Dat zijn er ruim 170; in alle kleuren van de regenboog. Van Eiken Diamant tot Teak Grijs Geborsteld en van Verweerd Grenen tot Patchwork Cappuccino. De hele randafwerking van de vloer is nu dus in één en dezelfde kleur mogelijk.

Omdat de folie van al deze producten speciaal voor PPC wordt gemaakt, zijn de kleuren van de nieuwe profielen exact dezelfde als die van de plinten en afwerklijsten. De zwart- en witkleuren worden geleverd in gepoedercoate uitvoering. “Technisch geeft dit bij uni-kleuren een beter resultaat. Iedere nieuwe kleur folieplint zal voortaan ook in beide profielsoorten verkrijgbaar zijn!”, aldus inkoopmanager Niels Aarnoudse van de groothandel uit Wijk bij Duurstede.

De dilatatieprofielen zijn 38 mm breed en de hoeklijnprofielen 10 mm hoog. Aarnoudse: “Bijzonder is de lengte van twee meter. Niet te lang voor deuren en trappen, maar lang genoeg om lange stukken netjes af te werken.” De groothandel heeft zijn profielen en plinten op voorraad liggen in zijn vestigingen in Wijk bij Duurstede, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Klanten kunnen deze ook makkelijk en snel bestellen op de volledig vernieuwde webshop.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen