COREtec in Marbella

12-05-2016
COREtec in Marbella

COREtec in Marbella

MARBELLA- Het Aldea Health Resort in Marbella heeft nieuwe COREtec vloeren gekregen. De bedrijfsleider van het hotel en de directeur van de Amerikaanse vloeren fabrikant met Belgische roots lichten dit toe.

Frederick Pouders van Aldea Health Resort in Marbella over de keuze voor de COREtec® vloeren : “De COREtec® vloeren hebben vele voordelen voor hotels en dus een heel grote toekomst in het hotelwezen omdat ze in tegenstelling tot de meeste laminaat vloeren direct kunnen geplaatst worden zonder acclimatisatie en in vergelijking tot LVT vloeren zonder de dure en tijdrovende egalisatie. Ze kunnen ze ook in natte ruimtes geplaatst worden en ze kunnen ook direct op de bestaande ondergrond geïnstalleerd worden wat dan weer de kosten drukt”

Jan Dossche, President US Floors International, is zeer tevreden over het uiteindelijk resultaat van de plaatsing van de COREtec® vloeren in Aldea Health Resort in het Spaanse Marbella : “ COREtec® vloeren  zijn stiller en warmer dan LVT-vloeren en hebben dus geen extra ondervloer nodig. De vloeren zijn Innovatief : De gepatenteerde constructie (exclusief van: USFloors) is extreem stabiel. COREtec® krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden.  Bij de plaatsing zijn geen uitzetting voegen nodig. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie. Uw COREtec® vloer kan direct geïnstalleerd worden zelfs over een bestaande harde vloer. COREtec® is de enige vloer die alle ondervloer-gebreken verbergt.”

COREtec® vloeren die geplaatst zijn in Aldea Health Resort zijn 8mm dik en hebben een 0,5mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlek bestendigheid en gemakkelijk in onderhoud. COREtec® vloeren hebben de look van hout of steen met superieur comfort door een kurk onderlaag, aldus het persbericht waaruit blijkt dat men een lichte voorkeur heeft voor het woord SUPERIEUR.

COREtec in Marbella