COREtec is tevreden over EFWEX

COREtec is tevreden over EFWEX | Parketblad

GENT- Hoewel er zondag en maandag wel iets meer bezoekers hadden mogen komen is Jan Dossche, CEO van COREtec, tevreden over de net afgelopen EFWEX: "We hebben veel displays verkocht."

“Voor COREtec® is de vakbeurs EFWEX heel belangrijk geworden. Het is de enige vakbeurs van niveau in de Benelux voor houten vloeren, laminaat, vinyl en toebehoren. Met dit evenement slaagde de organisatie erin iedereen in onze sector opnieuw te verzamelen voor een overzicht van de nieuwe producten, technische oplossingen en innovaties. De beurs telde dus 3 vakdagen in het teken van vloeren en  afwerkingproducten.”

“Vooral op dinsdag was er grote belangstelling, de andere twee dagen kon er wel mat meer volk geweest zijn. De stand van Yepp waar COREtec® een plaats gekregen had, was meer dan de moeite waard om te bezoeken. COREtec® streeft naar een zo breed en zo compleet mogelijk overzicht van het aanbod  en wordt er vooral  een focus op innovatie van het product gelegd. Wij zijn tevreden met bezoekerskwaliteit en internationale opkomst.”

COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233. Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is, volgens de fabrikant, het perfecte alternatief voor vinyl vloeren, klik LVT of laminaat vloeren. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboe, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec®  bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluid demping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen