Creatieve, speelse en excentrieke vloer

08-03-2023
Creatieve, speelse en excentrieke vloer

De SurPlus-collectie van COREtec® vloeren kan zeker in een woning, maar ze is nog meer op maat van een commerciële ruimte. Denk aan winkels, kantoren en openbare gebouwen.

Creatieve, speelse en excentrieke vloer

Als sterk heel sterk moet zijn, dan sta je goed op SurPlus. De innovatieve Pro Core®-kern zet niet uit, zelfs niet in een emmer water. Daarbovenop vind je een sterke vinyllaag. En nog eens daarboven meerdere slijtlagen van maar liefst 0,55 mm in totaal. Naar onder toe zorgt een extra vinyllaag voor sterke en stille planken. En de geïntegreerde kurkonderlaag vangt de meeste oneffenheden op. Deze vloer kan dus zo bovenop een bestaande vloer zonder extra ondervloer.

Creatieve, speelse en excentrieke vloer

Vloer op de muur

Vaak is sterk tegelijk een beetje saai. Dat los je op met SurPlus. Deze collectie is creatiever, speelser, en excentrieker. Door de specialere motieven. Of door een plank die doet denken aan bootplanken met die typische zwarte voeg. Er zijn ook een paar rustigere designs.

Wees gerust ook creatief in de verwerking. Gebruik de klik-planken bijvoorbeeld om een muur te bekleden. Of laat de vloer doorlopen in een bar of wandkast.