Cursisten slagen allemaal voor traprenovatie training

16-04-2018
Cursisten slagen allemaal voor traprenovatie training

Cursisten slagen allemaal voor traprenovatie training
Alle cursisten slaagden onlangs bij de Woontotaal-Academy traprenovatie training. Goed nieuws dus! In samenwerking met Stair Coach werd de driedaagse cursus georganiseerd. Ook interesse in deze traprenovatie training? Meld je dan hieronder aan.

De cursisten hielden zich onder andere bezig met traprenovatie met voorgevormde traptreden van laminaat, PVC en hout. De volgende punten werden behandeld op de training: productinformatie, installatie, instructies, trap, voorbereiding, inmeten, gereedschappen, wangen (zijkanten), open en dichte traptreden en aftersales.

De WoonTotaal-Academy werkt mee aan het keurmerk ‘Erkend Trap Restyler’, waarvoor Stair Coach zijn kennis deelt met zijn dealers en de WoonTotaal-Academy de opleiding van nieuwe vakspecialisten verzorgt.

“Bij een traprenovatie in laminaat, PVC of hout komt namelijk heel wat kijken. Wat adviseer je de eindgebruiker en welke opties zijn er mogelijk? Voor het op de millimeter nauwkeurig inmeten en op maat zagen heb je specialistisch gereedschap nodig. De installatie en afwerking vergen ook de nodige ervaring”, vertelt Eelko Sieval, eigenaar van de WoonTotaal-Academy BV.

Ben je geïnteresseerd in deze of een van de andere trainingen? Kijk dan op: woontotaal-academy.nl, of kom naar de informatiedagen. Op maandag 16 april tussen 16.00 en 20.00 uur of op zaterdag 21 april tussen 9.00 en 12.00 uur.