De eerste paal, door weer en wind!

03-03-2017
De eerste paal, door weer en wind!

De eerste paal, door weer en wind!


WIJK BIJ DUURSTEDE - In 2007 kwam de droom van Plinten en Profielen Centrale (PPC) in Wijk bij Duurstede uit, het zelfgebouwde pand werd betrokken. Nu, tien jaar later, werken ze al aan de tweede uitbreiding van 6000 vierkante meter.

Dat geeft ruimte om de afdeling logistiek uit te breiden, meer voorraad te hebben en processen te stroomlijnen, zo meldt de groothandel. De voorbereidingen zijn in volle gang de eerste paal is donderdag geslagen door 4 werknemers van het eerste uur.

Directeur-eigenaars Lisa Augustin-Klaassen en Peter Klaassen van PPC: “Sinds wij in juli 2015 het bedrijf van onze vader Drees Klaassen hebben overgenomen, zijn wij dusdanig gegroeid dat deze uitbreiding noodzakelijk is om al onze klanten op onze vertrouwde wijze goed te blijven bedienen.Wij realiseren ons dat ons team het echte fundament onder PPC is. Daarom hebben we ervoor gekozen de langst werkende medewerkers de eerste paal te laten slaan, het fundament voor verdere groei! Met graffiti hebben ze hun namen op de paal gezet, ze zijn nu dus echt vereeuwigd in onze fundering.”

Over groei heeft de PPC niet te klagen. In 18 jaar groeide PPC van een eenmanszaak uit tot een bedrijf met 100 medewerkers met vestigingen in Wijk bij Duurstede, Den Haag, Eindhoven en Amsterdam. Afgelopen jaar werden ze 7e van de provincie in de strijd om de FD Gazellen Awards, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Vereisten hiervoor waren een omzetgroei van 20% en een financieel gezond bedrijf. Het ziet ernaar uit dat Plinten en Profielen Centrale ook dit jaar voor de Gazellen Awards genomineerd wordt.

De oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor halverwege 2017. Op de foto's de ceremonie van de eerste paal, helaas op een minder stralende dag in Wijk bij Duurstede, maar dat mocht het mooie moment niet verstoren. Van harte gefeliciteerd!

    

De eerste paal, door weer en wind!
De eerste paal, door weer en wind!
De eerste paal, door weer en wind!