De Groot Beste Machineleverancier 2012

De Groot Beste Machineleverancier 2012 | Parketblad


SCHIEDAM - De Groot Houtbewerkingsmachines is voor de vierde keer op rij door lezers en relaties van Houtwereld verkozen tot Beste Machineleverancier. Ook veel fabrikanten van houten vloeren werken met machines van dit bedrijf uit Rosmalen.

Volgens de stemmers is er veel erkenning voor de uitmuntende service, het zeer complete programma, de hoge kwaliteit van het assortiment, het goede overleg en voorlichting, de klantgerichtheid en het vakmanschap. Ook het feit dat De Groot (www.degroot.nl) een moderne en toekomstgerichte onderneming is, wordt genoemd. De stemmers vinden het personeel bekwaam en sympathiek: “Die weten waar zij over praten en staan altijd voor je klaar.” Een andere stemmer zegt: “De Groot heeft erg veel specifieke kennis van machines en verdiept zich echt in ons bedrijf. Hierdoor krijgen wij altijd een perfect op maat gesneden oplossing. Bovendien zijn zij bijzonder vriendelijk.”

 

Het beste op orde

Het vakblad Houtwereld organiseerde haar jaarlijkse Topleveranciers-wedstrijd voor de vijfde keer. Naast De Groot zijn er nog zes andere Topleveranciers 2012. “In totaal hebben wij zes ondernemingen en één persoon bekroond omdat zij zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor kwaliteit in de branche”, vertelt hoofdredacteur Marleen van Herwijnen.

De lezers kregen dit najaar de gelegenheid via internet genomineerden voor te dragen, voor de in totaal zeven categorieën. Daar rolden per categorie vijf namen uit die de meeste keren waren genoemd. Op deze in totaal 35 Topgenomineerden kon aansluitend tot en met 16 november worden gestemd. Van de lezers en andere relaties kwamen 2.732 stemmen binnen. Van Herwijnen: “Volgens onze lezers hebben deze zeven Topleveranciers hun zaken het beste op orde als het gaat om assortiment, kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis, vakmanschap, service, deskundig advies/begeleiding, snelheid en continuïteit van levering.”

Foto: Willem van Det.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen