De Houtmeester van Hoofddorp naar Amsterdam

parketgroothandel 24-04-2013
De Houtmeester van Hoofddorp naar Amsterdam

De Houtmeester van Hoofddorp naar Amsterdam


AMSTERDAM – Na vier jaar in Hoofddorp gevestigd te zijn geweest, is de Houtmeester onlangs verhuisd naar Amsterdam. “Hier huren wij magazijnruimte bij Palmparket, een van onze klanten. Wij zijn dus niet meer onbemand met camera en intercom maar bemand. Want persoonlijk contact vinden wij zeker in deze tijd zeer belangrijk”, aldus Martijn Bonkenburg van de parketgroothandel.

 

Zelf staat Bonkenburg voorlopig iedere woensdag van 8-16 uur in Amsterdam om vaste klanten te helpen laden en te woord te staan. “Verder kunnen onze klanten sparren met Rinus Kinneging en de andere mensen van Palmparket. Daar hebben zij meer dan dertig jaar ervaring in het leggen van houten vloeren, ook in grote projecten.”

Houtmeester Amsterdam is gevestigd aan Jarmuiden 42 op Sloterdijk III. Kijk voor de openingstijden op www.dehoutmeester.nl of bel Rinus Kinneging (+31 (0) 622 410 567) of Martijn Bonkenburg (+31 (0) 651 630 231). Naast het magazijn kun je in de showroom het brede aanbod van de groothandel zelf komen bekijken. Zo liggen daar de nieuwe lamelparket- en laminaatvloeren van G.WA, alle bamboeproducten van Moso, en Bello: de nieuwe eigen kant-en-klare meerlaagscollectie. Bonkenburg: “Eventueel met advies van ons kun je zo een assortiment samenstellen om een goede eigen verkoop te realiseren.” Verder heeft de groothandel alle materialen voor het leggen en afwerken op voorraad. Bijvoorbeeld van Floorservice, Lecol, Osmo en Tover. De Houtmeester heeft verder vestigingen in Eindhoven Acht en Panningen.