De kracht van gesnoerd, de vrijheid van snoerloos

De kracht van gesnoerd, de vrijheid van snoerloos | Parketblad

RIJSWIJK- In september 2016 lanceert DEWALT officieel het XR FLEXVOLT platform – de eerste converteerbare 18/54V accu ter wereld, aldus de fabrikant.

XR FLEXVOLT van DEWALT heeft als basis een converteerbare 18/54V accu: volledig terugwerkend compatibel met bestaande 18V machines van DEWALT, maar met de optie om de spanning tot een nooit eerder geziene 54V op te voeren voor zwaardere elektrische gereedschappen. Het XR FLEXVOLT assortiment bestaat uit 8 Brushless producten die ontworpen zijn om de bouwwerf van de toekomst volledig in te richten: een 54V haakse slijper, een 54V cirkelzaag, een 54V Alligatorzaag, een 54V reciprozaag, een 54V invalzaag, een 54V tafelzaag, en twee 54V afkort- en verstekzaagmachines (216 & 250mm). Dit zijn snoerloze gereedschappen voor zware toepassingen met dezelfde nauwkeurigheid, dezelfde capaciteit en hetzelfde vermogen als gereedschap met snoer. De 54V XR FLEXVOLT tafelzaag, een wereldprimeur, kan met slechts één acculading 50 m OSB van 19 mm dik zagen en toch gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte gedragen worden zonder dat er een stopcontact nodig is.

In het voorjaar van 2017 zal het assortiment met XR FLEXVOLT machines verder worden uitgebreid met onder andere een 305mm 2x54V afkort- en verstekzaag, een SDS+ combihamer, een SDS-Max combihamer en diverse professionele tuinmachines.

 

 
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen