De natuur in huis

29-07-2022
De natuur in huis

Voor alle liefhebbers van geoliede oppervlakken heeft ADLER goed nieuws: het Legno-assortiment is verder ontwikkeld en bevat nu nog meer producten. Zo vinden gebruikers bij ADLER voor elke toepassing de juiste olie of was en kan aan elke wens worden voldaan.

De natuur in huis

Leon Cremers, directeur ADLER Benelux: ‘ADLER Legno Dura-Öl verenigt het beste van twee werelden: hij combineert de natuurlijke look en feel van een geolied oppervlak met de optimale bestendigheid die een lak tegen invloeden van buitenaf biedt. Daardoor is Legno Dura-Öl ook te gebruiken op plekken waar normaal gesproken geen oliën gebruikt kunnen worden: in de keuken, op werkbladen, op binnendeuren en zelfs op vloeren en trappen, doordat de olie antislip-eigenschappen bezit.’

De natuur in huis

Nog bestendiger tegen invloeden van buitenaf, nog sneller in gebruik en nog natuurlijker is de uv-uithardende olie Innolux Vita-Öl van ADLER. Innolux Vita-Öl bestaat voor een groot deel uit hernieuwbare grondstoffen.

De natuur in huis

ADLER Legno Aqua-Öl: zo heet de nieuwe, ecologische topper binnen de Legno-serie. ADLER’s eerste watergedragen olie wordt cradle-to-cradle met hernieuwbare grondstoffen geproduceerd.

Het Legno-assortiment heeft echter nog veel meer te bieden, bijvoorbeeld de beproefde, snel drogende Legno-Öl, de fleurige Legno-Color voor kleurrijke accenten of de Legno-Zirbenöl met zijn unieke dennengeur.