De Scandinavische lifestyle volgens mFLOR

19-10-2017
De Scandinavische lifestyle volgens mFLOR

De Scandinavische lifestyle volgens mFLOR


RIJSWIJK - "Een bekend woonwarenhuis heeft de toon gezet voor de eerste Scandinavische interieurs in Nederland. Kenmerkend voor deze stijl is het strakke design, de eenvoud, rust, geometrische vormen en gebruik van natuurlijk ogende materialen."

Zo omschrijft mFLOR de Scandinavische woonstijl waarbij de vloeren van het merk goed passen, aldus de fabrikant. "Alle ingrediënten voor een strakke inrichting die toch warm overkomt. Het kleurgebruik binnen deze woonstijl beperkt zich tot lichte tinten: wit, lichtgrijs en pastel. Deze laatste worden gebruikt om toch wat kleur aan het interieur toe te voegen, maar alles zo natuurlijk mogelijk te laten. Het materiaalgebruik is eenvoudig: de blanken houten look volstaat voor meubels, vloeren, wanden en soms zelf plafonds." Prima omschrijving!

Vervolgens richt het bedrijf zich rechtstreeks tot de consument: "Vind je al die naturel tinten tóch een beetje te rustig? Voeg dan wat accessoires toe met de bekende geometrische prints. Dit kunnen kussens, posters of behang zijn. Door deze in een felle kleur te kiezen breng je kleur in je interieur zonder stijlbreuk te plegen. Daarnaast zijn er voor vloeren inmiddels ook veel mogelijkheden. De alternatieven voor standaard rechte houten vloeren zijn prachtig. Én bieden veel voordelen. Naast warmte en onderhoudsgemak kan er door de verschillende legpatronen en kleuren ook een verrassende basis worden gelegd voor je Scandinavische woonstijl." Op de foto als voorbeeld de mFLORParva Plus Light Sycamore