De warmte van morgen: nieuwe slogan van Speedheat

18-10-2017
De warmte van morgen: nieuwe slogan van Speedheat

De warmte van morgen: nieuwe slogan van Speedheat


SCHOONDIJKE -  Hoe gaan we onze woningen verwarmen, nu gas uit zwang raakt? Speedheat Nederland B.V. heeft al jaren de oplossing voor de meest duurzame manier van verwarmen. Het bedrijf presenteert met ingang van heden een nieuwe pay-off: de warmte van morgen.

‘Warmte op maat’, voorheen de pay-off van Speedheat Nederland B.V., dekt volgens het bedrijf de lading niet meer. "Speedheat neemt in het duurzaam verwarmen van woningen al 20 jaar heel duidelijk een voortrekkersrol in. Zo kiezen steeds meer architecten in hun bestekken voor elektrische vloerverwarming van Speedheat, en om redenen die veel verder gaan dan maatoplossingen. Tijd dus voor een nieuwe pay-off en een nieuwe koers in de communicatie", aldus het bedrijf.

De nieuwe pay-off is geen radicaal nieuwe belofte, maar een aanscherping die benadrukt dat Speedheat met haar producten dé oplossing in huis heeft waarmee in de toekomst steeds meer woningen verwarmd zullen gaan worden. “Wij leveren niet zomaar warmte, wij leveren de warmte van morgen ”, stelt Jeanine Prang, directeur bij Speedheat Nederland B.V. “Met dertig jaar ervaring durven we dat intussen te zeggen. De praktijk bewijst het.”

Uit recent onderzoek door het onafhankelijke bouwadviesbureau Bouwvisie blijkt, bijvoorbeeld, dat Speedheat in combinatie met PV panelen efficiënter, duurzamer en voordeliger is dan andere alternatieven voor gas. "De investerings- en onderhoudskosten liggen duizenden euro’s lager en het comfort is vele malen hoger. Dit vereist wel een nieuwe benadering: door bij het (ver)bouwen te streven naar minimaal warmteverlies waardoor ook minder energie opgewerkt moet worden", zo stelt men in Schoondijke.

Met ingang van deze maand gebruikt het Zeeuwse bedrijf met zes vestigingen door het land heen ‘de warmte van morgen’ als de nieuwe pay-off. “De markt is enorm in beweging. Steeds meer professionals en particulieren realiseren zich dat er een duurzaam alternatief móet komen voor gas. Wij zeggen: dat alternatief is er al, elektrische 1 mm dunne infrarood vloerverwarming in combinatie met duurzame opwekking van energie. De warmte van morgen.”