Decospan lanceert Cabbani in Nantes

Decospan lanceert Cabbani in Nantes | Parketblad

MENEN (B)- Decospan laat tijdens de Carrefour International du Bois in Nantes (1,2,3 juni) opnieuw een nieuwe vloer zien. De vorige keer was het de Querkus, nu is het Cabbani.

Cabbani is een flexibel parketprogramma, want de vloerdelen zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen, op basis van HDF of berken multiplex met tand en groef, met een eiken toplaag van 2, 3.2, of 5.5 mm in 23 verschillende kleuren. Er zijn vier verschillende afwerkingen mogelijk, van een eenvoudige basiskleur over two-tones (klinkt vet) tot reactieve vloerolie (dat is waarschijnlijk codetaal voor een olie die reageert met het tanine in eiken). Vandaar dat de Belgische fabrikant de benaming Custom Made Parquet gebruikt.

Ik citeer: "Cabbani maakt de brug tussen de warmte en schoonheid van een hoogwaardige parketvloer op basis van Europees eiken en hedendaagse architectuur. De Franse productie garandeert trendy producten met respect voor de natuur en de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit." Franse productie, respect voor de natuur en kwaliteit zijn als combinatie niet altijd even vanzelfsprekend, maar het zijn zeker mooie vloeren.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen