Decospan opent Treehouse in Menen (B)

10-09-2015
Decospan opent Treehouse in Menen (B)

Decospan opent Treehouse in Menen (B)

MENEN (B)- Het Belgische Decospan opent dit najaar in Menen een nieuw belevingscentrum waar fineerhout in alle mogelijke vormen beleefd kan worden. Dit centrum met de naam Treehouse biedt de mogelijkheid om zelf met meer dan 150 soorten fineerhout aan de slag te gaan.

De naam slaat op de locatie: bovenin de productiefaciliteit van Decospan en bereikbaar via een trap. De ruimte oogt ook als een boomhut met een houten gevelbekleding. Treehouse bevat een multimediale presentatie van het bedrijf en haar producten in een binnentuin van echt mos. De plek is bedoeld om te inspireren in het gebruik van fineerhout en is speciaal gericht op architecten en designers (er is zelfs een tekentafel aanwezig zodat men direct aan het schetsen kan beginnen), maar andere woonprofessionals zijn op afspraak ook van harte welkom. Treehouse bevat ook samples van het volledige programma van Par-Ky, het bekende fineerparket van de Belgische fabrikant.

In de vergaderruimtes van Treehouse kunnen projectmeetings plaatsvinden waarbij zelfs ter plekke een moodboard kan worden samengesteld met A4 monsters van de gekozen houtsoorten. Gelegen tussen de creatieve hubs Parijs, Londen, Amsterdam, Antwerpen en Brussel is Menen ideaal om internationale partijen voor een project samen te brengen, aldus Decospan. Een fineerconsulent van de fabrikant kan de projectbespreking begeleiden. Daarnaast biedt Treehouse de ruimte voor presentaties en trainingen tot 30 personen. Voor een bezoek aan deze bijzondere ruimte: [email protected]