Derde spray mop van Bona

04-04-2017
Derde spray mop van Bona

Derde spray mop van Bona


HAARLEM - Al een aantal jaar verkoopt Bona de Bona Spray Mop, een handige mop met cartridge dat je in staat stelt om de vloer in een handomdraai te reinigen. Wereldwijd zijn er meer dan 1.500.000 Bona Spray Mops verkocht, aldus de fabrikant.

De Bona Spray Mop heeft een ergonomisch ontwerp, is eenvoudig in gebruik, kan snel in elkaar worden gezet (daarna laat je het zo en zet het weg in de kast). "Vergeet de emmer en dweil - met de Bona Spray Mop is het simpel Sprayen&Wissen!"

Na de introductie van de Bona Spray Mop voor houten vloeren, kwam Bona met de Bona Spray Mop voor laminaat vloeren/tegelvloeren en overige harde vloeren. Bona had dus 2 Bona Spray Mops in het assortiment. De Bona Spray Mop voor houten vloeren is uitermate geschikt voor gelakte houten vloeren. Ook werd het reinigingsmiddel tot tevredenheid gebruikt voor geoliede houten vloeren, echter dit was alleen het reinigen.

Maar geoliede oppervlakken hebben meer nodig dan alleen reinigen, aldus Bona. Om het onderhoud van geoliede houten vloeren zo eenvoudig mogelijk te houden maar om er toch voor te zorgen dat deze vloeren goed gevoed blijven, heeft Bona onlangs een 3e Bona Spray Mop op de markt gebracht: Bona Spray Mop voor geoliede houten vloeren. Dit is een reinigingsmiddel MET kant-en-klare onderhoudszeep, speciaal voor het dagelijks of wekelijks reinigen van de geoliede houten vloer – en tegelijkertijd wordt het geoliede oppervlak ook gevoed, 2 vliegen in 1 klap, zo stelt de fabrikant. Bona benadrukt: dit product is niet geschikt voor gelakte houten vloeren.