Desso Tarkett en Michiel De Zeeuw’s favorieten

10-07-2017
Desso Tarkett en Michiel De Zeeuw’s favorieten

Desso Tarkett en Michiel De Zeeuw’s favorieten


WAALWIJK – Presentator Michiel De Zeeuw van RTL Woonmagazine heeft in samenwerking met Desso Tarkett een selectie gemaakt uit het enorme aanbod van de fabrikant. De collectie heet Michiels Favorites.

De serie bestaat uit vijf laminaat- en tien Premium Vinyl vloeren en haken in op de vier belangrijkste woonstijlen van dit moment: New Classic, Modern Minimal, Natural Living en Industrial Living. De fabrikant: “Hier zit zeker een vloer bij die past bij jouw persoonlijke woonstijl.”

Passend bij Natural Living heeft De Zeeuw gekozen voor een laminaat uit de Long Boards collectie, met vloerdelen van 2 meter lang en 24 cm breed. “Combineer deze vloer in de slaapkamer met een kleed op maat uit de Shades collectie van Desso Tarkett voor extra comfort en warmte.” De Zeeuw koos voor de keuken PVC vloeren met een betonlook en een composiet dessin voor de industriële woonsfeer. Door een betonnen werkblad en vintage metalen lampen toe te voegen aan deze vloer krijgt de keuken een make over die helemaal bij nu past. De naam die de fabrikant als herkenbaar ijkpunt noemt is uiteraard Piet Hein Eek.

New Classics vraagt om een klassiek ogende vloer en De Zeeuw en de fabrikant hebben gekozen voor een laminaat vloer in een Hongaarse Punt met een matte uitstraling.  Om nog meer nostalgie aan het interieur toe te voegen luidt het advies: de designbank in een goudkleurige stof laten stofferen, salontafels met natuursteen toevoegen en sfeerlampen van gekleurd glas aanschaffen. Uiteraard staat de bank op een op maat gemaakt vloerkleed. Modern Minimal kent een monochroom kleurenpalet met wit, zwart en grijstinten. Daarbij past een PVC vloer met een vergrijsde hout look, aldus Michiel. Gelegd in een groot visgraat patroon is deze vloer prima te combineren met vloerverwarming zodat er geen radiatoren deze “tijdloze oase van rust” verstoren met hun aanwezigheid.  Luxe zonder poespas voor de een, kaal en ongezellig voor de ander. Zoveel smaken, zoveel meningen!

Bij de vloeren specialisten die Desso Tarkett in hun winkel hebben zijn de keuzes van Michiel De Zeeuw te bewonderen. Een staal aanvragen kan via dessotarkett.nl/collectie/michiels-favorites