Diplomatraject woonbranche nu extra aantrekkelijk

21-08-2013
Diplomatraject woonbranche nu extra aantrekkelijk

Diplomatraject woonbranche nu extra aantrekkelijk


NIEUWEGEIN – De retail verandert in rap tempo. Dit vraagt van verkoop- en interieuradviseurs een andere houding. Up-to-date productkennis en uitstekende verkoopvaardigheden die aansluiten bij hoe de consument van nu winkelt, zijn de basisvoorwaarden waar iedere verkoop- en interieuradviseur aan moet voldoen. Daarom heeft WoonWerk extra geld vrijgemaakt zodat je de opleiding Verkoopadviseur en die voor Interieuradviseur nu tegen een uitzonderlijk laag tarief kunt volgen. Zo kun je binnen één jaar een branche-erkend diploma op zak hebben!

Het diplomatraject, dat zowel geschikt is voor starters als ervaren verkoopadviseurs, bestaat uit vier onderdelen: 1. E-learning; 2. Verkooptraining via persoonlijke coaching op de werkplek; 3. Gratis toegang tot het Event Productkennis, georganiseerd door WoonWerk; 4. Branche-erkend examen met diploma. Ook is het mogelijk een diplomatraject in-company te volgen.

Kosten

WoonWerk biedt het diplomatraject voor verkoop- en interieuradviseurs in de woonbranche tot eind 2013 extra aantrekkelijk aan. Verkoopadviseurs in de deelbranches Parket, Zachte en elastische vloeren, Meubelen, Slapen en Raambekleding volgen al een opleidingstraject met afsluitend examen en branchediploma voor 525 euro. Werkgevers ontvangen, onder bepaalde voorwaarden, voor starters die korter dan drie jaar in dienst zijn, na afloop een subsidie van 450 euro retour. Voor de opleiding Interieuradviseur gelden andere voorwaarden.

 

Klik voor meer informatie hier of neem contact op met Martin Liefhebber of Geert Meijerink van WoonWerk, telefoonnummer +31 (0) 306 020 170 of [email protected].