Domotex asia/ Chinafloor was weer succesvol

20-04-2017
Domotex asia/ Chinafloor was weer succesvol

Domotex asia/ Chinafloor was weer succesvol


SHANGHAI - Zal eerlijk toegeven dat ik er nog nooit ben geweest en dat de kans klein is dat ik er ooit heen zal gaan, maar de beursorganisatie meldt vol trots dat deze editie van Domotex asia/Chinafloor opnieuw een knaller was.

DOMOTEX asia/CHINAFLOOR vond van 21-23 maart plaats in dat mooie Shanghai New Exhibition Centre wat ik u al meerdere keren heb laten zien op deze site. Er waren dit jaar 1,364 exposanten aanwezig uit meer dan 40 verschillende landen, maar eerlijk gezegd kwamen er slechts 313 van buiten China. Maar dat het echt een internationale vakbeurs is bewijst het aantal internationale paviljoens op de beurs, die 145.000 vierkante meter in 13 hallen besloeg.

Er waren landen paviljoens uit Afghanistan, België, Kroatië, Frankrijk, Duitsland, India, Iran, Turkije, Nederland en de Verenigde Staten. Het totaal aantal bezoekers steeg met 8.2 % ten opzichte van 2016 en bedroeg 54,529, waaronder 12,812 flooring professionals (de beurs in Shanghai staat ook open voor consumenten die afkomen op de traditionele en vernieuwende vloerbedekkingen). Susanne Klaproth, Global Director Domotex van de Deutsche Messe is dan ook tevreden en heeft, naar eigen zeggen, goede feedback gekregen van de exposanten. Dus op naar de editie van 2018! Voor mij weer een mooie gelegenheid om een fotootje van Shanghai te tonen...Ja, ook dit is de modernste stad van China!