Douwes Dekker voor derde seizoen op rij in House Rules NL

10-10-2017
Douwes Dekker voor derde seizoen op rij in House Rules NL

Douwes Dekker voor derde seizoen op rij in House Rules NL


WIJK BIJ DUURSTEDE - Na een succesvolle samenwerking in de eerste twee seizoenen van het bekende en populaire klus programma House Rules NL, speelt Douwes Dekker ook in het derde seizoen weer de hoofdrol op de vloer.

Naast de bekende laminaat- en pvc-vloeren van Douwes Dekker, is er ook aandacht voor Trenovo: hèt trapbekleding- en renovatie systeem voor de vakman, zo laat de Plinten & Profielen Centrale (PPC) weten.

In het nieuwe seizoen, dat 26 september van start gegaan is, kunnen we niet één, maar twee dagen per week genieten van de klus perikelen en verbouw-skills van de deelnemers. Net als in de vorige series verbouwen vijf koppels elkaars huis rigoreus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels’. Het is aan de koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en in korte tijd verschillende ruimtes in het huis een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van juryleden Odette Simons en Osiris Hertman. Presentatrice Daphne Bunskoek volgt de stellen in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij wonen.

Vooral de laminaat vloeren met extra brede plank uit de nieuwste collecties ‘Sympathiek’ en ‘Elegant’ zijn erg in trek bij de klus koppels, aldus de groothandel. "Niet vreemd, want deze extra brede planken met een natuurgetrouwe en matte houtstructuur creëren een mooi ruimtelijk effect", aldus de PPC. Tot aan 22 november, de dag van de live finale, is wekelijks te zien hoe het de stellen vergaat bij het kiezen en leggen van de vloeren.

 

House Rules NL | iedere dinsdag en woensdag om 20:30 uur | Net5