Drie keer zo groot

06-05-2021
Drie keer zo groot

Groothandel INTR. heeft nu haar deuren ook geopend in het Groningse Leek. Op maandag 3 mei opende vestigingsmanager Edwin Bakker het nieuwe INTR. Point. 
Drie keer zo groot
Edwin Bakker (l) en Paul Dogger

Met dit nieuwe INTR. Point hebben de klanten van INTR. in de provincie Groningen niet alleen een zeer ruime en inspirerende showroom tot hun beschikking waar zij hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen, maar ook een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld. Voor de klanten van nieuwe INTR. Point in Leek heeft INTR. de komende periode een aantal leuke welkomstacties in petto. Deze acties zullen via het nieuwe INTR. Point in Leek en via social media kenbaar worden gemaakt. Eerder dit voorjaar opende INTR. haar deuren in Delft.
Nieuw bij INTR. in deze regio is een compleet assortiment voor de parketteur. De nieuwe vestiging, die 3 x zo ruim is als het filiaal in Assen, wordt de verantwoordelijkheid van vestigingsmanager Edwin Bakker, bekend uit de markt als het gezicht van het INTR. Point in Assen. Paul Dogger blijft als buitendienstmedewerkers ook het vertrouwde aanspreekpunt bij de klant op locatie. De vestiging in Assen zal gesloten worden.