Duurzaam Gebouwd verwelkomt Unipro

23-12-2014
Duurzaam Gebouwd verwelkomt Unipro

Duurzaam Gebouwd verwelkomt Unipro


HAAKSBERGEN - Duurzaam Gebouwd, hét Nederlandse kennisplatform over duurzaam bouwen, heeft onlangs Unipro verwelkomd als nieuw lid. De fabrikant uit Haaksbergen zegt met dit partnerschap nog meer afnemers te willen inspireren met zijn duurzame vloertechnieken.

 

Met onafhankelijk nieuws, experts, projectbeschrijvingen, innovatieve producten en evenementen informeert en inspireert Duurzaam Gebouwd professionals. Tegelijkertijd biedt het een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven. De missie is: door het delen van kennis en netwerken de verduurzaming van de gebouwde omgeving een grote stap vooruit helpen.

Bij de bouw van het in mei 2014 geopende nieuwe bedrijfspand heeft Unipro haar visie op duurzaamheid op praktische wijze vertaald naar een moderne manier van bouwen, transporteren en produceren. “Met deze ‘groene’ omgeving hebben wij als doel onze klanten, medewerkers en alle andere betrokkenen te bewegen tot ‘groenere’ oplossingen”, legt directeur Frank ter Beke uit. “Dankzij al onze emissiearme producten, de duurzame Cube it Simple-verpakking en onze ‘groene’ manier van produceren kunnen onze klanten zich altijd onderscheiden met de meest duurzame oplossing voor de vloer!”

 

Duitse Gründlichkeit

Het ruim vijftig jaar geleden als lijmfabrikant gestarte Unipro levert met de merken Arturo, Codex, Pallmann, Uzin en Wolff alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. “Met onze innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en ruim honderd enthousiaste medewerkers leggen wij dé basis voor perfecte vloeren”, vertelt directeur Gerben Bouwmeester. Unipro maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde Uzin Utz Gruppe uit het Duitse Ulm. Net als Unipro een bedrijf dat wordt gekenmerkt door Gründlichkeit en een warme, persoonlijke bedrijfscultuur.