E-learning ‘Van gastheer tot gunfactor’

13-08-2015
E-learning ‘Van gastheer tot gunfactor’

E-learning ‘Van gastheer tot gunfactor’

NIEUWEGEIN- De rol van de verkoper is belangrijker dan ooit. De klant verandert, oriënteert zich anders, is veeleisend en besteedt minder. Hij zoekt inspiratie en wil als koning behandeld worden. De winnaars zijn die winkels waar verkopers passie uitstralen en waar klanten merken dat ze écht de aandacht krijgen die ze verdienen.

De ‘nieuwe techniek’ zorgt ervoor dat onze leefwereld steeds groter wordt. We weten wat er speelt in het Verre Oosten, maar ook bij onze buurman om de hoek. Hierdoor zie je dat de rol van de verkoper ook aan het veranderen is. Had de verkoper vroeger alle kennis over het product in huis en informeerde hij de klant hierover, nu zijn de rollen soms omgedraaid. De klant is daardoor steeds vaker op zoek naar inspiratie, persoonlijk contact en de bevestiging dat hij de juiste keuze voor een product of dienst maakt.

Dat is natuurlijk leuk om te weten, maar het is niet zo dat nu ineens iedereen gebruik maakt van deze nieuwe technieken. Hoe zorg jij als verkoper ervoor dat je iedere klant op juiste manier benadert? Om je hierbij te helpen lanceert WoonWerk als afscheidscadeautje naar iedereen in de woonbranche de nieuwe e-learning ‘Van gastheer tot gunfactor’.

Het zijn korte, online modules van 10 tot 15 minuten die je volgt wanneer het jou uitkomt. Wekelijks komt een nieuwe module beschikbaar. Na de 25 modules heb je heel veel kennis vergaard, inspiratie opgedaan en ben jij als verkoper op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Het is ook mogelijk om als woononderneming voor meerdere deelnemers een abonnement af te sluiten. Meer informatie: mail of bel WoonWerk: [email protected] of 030-6020170.