Een paar mooie Moduleo plaatjes

24-03-2017
Een paar mooie Moduleo plaatjes

Een paar mooie Moduleo plaatjes


RIJSWIJK – Moduleo Moods kennen we inmiddels wel: LVT in bijzondere vormen en afmetingen om de meest onmogelijke geometrische patronen te maken. Toch blijft het aantal mogelijkheden me verbazen. Deze twee foto’s foto’s zijn opnieuw bijzonder, vind ik.

Moduleo Moods is een compleet nieuwe manier om in huis, kantoor, winkel, hotel of restaurant de juiste sfeer te creëren, aldus de fabrikant. Architecten en ontwerpers krijgen een echte creatieve studio ter beschikking om de gewenste look te creëren, dankzij de complementariteit van traditionele met abstracte, verrassende en niet-alledaagse formaten. Variërend van een visgraat plank tot Hongaarse punt, van zeshoek tot driehoek en ruit. Omdat alles met elkaar gecombineerd kan worden, zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Moduleo Moods maakt gebruik van tal van innovatieve geometrische dessins uit bestaande collecties (Transform en Impress) die onderling compatibel zijn, maar ook met de standaard Moduleo formaten. Daardoor zijn eindeloze verleg patronen mogelijk en bepaal je zelf de uitstraling van de ruimte, van uiterst speels tot strak-modern of traditioneel. Bijkomend voordeel is dat je verschillende zones in de ruimte kan afbakenen, met elk dessin afgestemd op het specifieke doel. “In deze ‘zoning’ of ‘interior landscaping’ is Moods een onbetwiste trendsetter: verschillende dessins die de verschillende functies verenigen in één harmonieuze look”, aldus Moduleo.

Ze kunnen het niet laten: “Anders dan natuurlijke materialen zoals steen en hout, waarvan je met Moods wél de look in huis kunt halen, geniet je daarbij ook unieke onderhoudsvoordelen. De vloer voelt aangenaam en warm aan, is geluiddempend, bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor horeca, want hij is waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem. De Moods installatie gebeurt door te verlijmen, zonder breekwerk dus.” Zal wel, maar het is geen echt hout of marmer en dat zie je echt wel, vrienden… Maar goed, het blijven voor mij visueel aantrekkelijke LVT vloeren.

Een paar mooie Moduleo plaatjes