Een top-toepassing voor de trap

13-06-2017
Een top-toepassing voor de trap

Een top-toepassing voor de trap


WIJK BIJ DUURSTEDE - Het geeft een super uitstraling, een opgeknapte of opnieuw beklede trap. PPC biedt hier al diverse oplossingen voor met Trenovo en Natural Wood trapbekleding. Veel van hun klanten zijn zelfs door PPC getraind op traprenovatie.

De groothandel wijst graag op "een unieke mogelijkheid waardoor een echt houten trap sneller af te werken en direct belastbaar is, fijn voor de klant!" De meeste parketteurs zijn al bekend met de LED-drogende olie. Deze olie maakt het mogelijk vloeren, na droging met de speciale LED-lamp, direct te belasten, zo stelt PPC. "Heeft u er al eens bij stilgestaan dat deze olie ook toepasbaar is op trappen? Door het hout te behandelen met deze speciale hardwaxolie en daarna te drogen met de handunit LED-lamp is de trap direct belastbaar. Dat maakt het voor de klant nog makkelijker te kiezen voor een echt houten trap!", zo meldt men enthousiast vanuit Wijk bij Duurstede.

De olie op hardwaxbasis is leverbaar in transparant, 20 standaardkleuren en kan ook in allerlei andere kleuren worden geleverd, waaronder alle Monocoat kleuren. Voor het drogen van de olie op locatie verkoopt en verhuurt PPC op aanvraag ook de lichte LED-koffers en handlampen van Smelt Machinery.

Neem voor meer informatie contact op met de vertegenwoordiger of de binnendienst, 0343 432 321 / [email protected]