Één vloer voor alle gelegenheden

Algemeen 27-05
Één vloer voor alle gelegenheden

Met de nieuwe editie van de best verkopende Design 340 collectie lanceert Jordan Nederland BV een vloer voor alle gelegenheden.

Één vloer voor alle gelegenheden

De JOKA Design 340 houtdecors variëren in kleur van een lichte dennenhoutlook tot warme eikentinten en Scandinavisch koel grijs dennenhout. De collectie omvat ook zeven decors van steen, beton en leisteen voor de trendy industriële look in de woonkamer, of voor de keuken, badkamer of hal - waar meestal tegels worden gebruikt.

Één vloer voor alle gelegenheden

Veel van de decors zijn verkrijgbaar in drie installatievarianten: plak, click en HDF-click. Welke het meest geschikt is, hangt af van de locatie en de omstandigheden ter plaatse. De plakversie is bijzonder goed bestand tegen hoge belastingen en vocht.

Één vloer voor alle gelegenheden

Traptreden met hetzelfde decor als de vloer

Naast de click-versie met een minerale dragerplaat zijn de vloeren in de JOKA Design 340 collectie ook verkrijgbaar in de HDF-click-versie. Om het geheel af te maken zijn ook traptreden met hetzelfde decor en HDF-drager verkrijgbaar. Naast de natuurlijke componenten worden ze vooral gekenmerkt door hun robuustheid en sterkte. De zeslaagse structuur egaliseert zelfs kleine oneffenheden in de vloer, waardoor ze ideaal zijn voor het renoveren van bestaande trappen.

Met de nieuwe versie van de JOKA Designvloeren 340 en de compactere versie Design 340 Allround levert Jordan een echt totaalconcept: 40 decors, drie legsystemen, deels bijpassende, decor-matchende traptreden en plinten zijn beschikbaar en bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden - van de kelder tot de zolder.