Eerste BOEN-displays enthousiast ontvangen

21-02-2018
Eerste BOEN-displays enthousiast ontvangen

Eerste BOEN-displays enthousiast ontvangen


PPC is de vaste distributeur van BOEN in Nederland. Voor de advisering en verkoop van dit kwalitatieve drielaags parket zijn exclusieve dealers per regio geselecteerd. Vorige week zijn de eerste BOEN-displays geïnstalleerd bij enkele dealers.

De Rotterdamse vestiging van VLOERenDEUR was een van de eerste. Hans Uittenbogaard: ‘BOEN is een mooie uitbreiding op ons assortiment. Deze vloer met Scandinavische kwaliteit onderscheidt zich met aantrekkelijke kleuren en verschillende breedtes, waaronder ook de unieke smalle Fineline. Het zijn kwalitatieve vloeren voor een reële prijs. De eerste zaterdag na de installatie trokken de klanten al naar de unieke BOEN-display, dat bevestigde dat we de juiste keuze hebben gemaakt. De komende weken worden de displays ook in onze andere vestigingen geïnstalleerd, we hebben hoge verwachtingen.’

Het BOEN-programma is verdeeld in vier stijlen: Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast en Classic Elegance. Elke stijl bestaat uit ongeveer twintig decors. Met de drie sorteringen, vijf formaten en vier manieren van oppervlaktebehandeling is de keuze enorm. Ook geïnteresseerd in het BOEN-dealerschap? Axel Martens (Zuid 06-53879670) en Joost de Bruijn (Noord 06-12869044) informeren u graag. (Bron/Beeld: PPC.)