Eerste partnerbijeenkomst PGN succesvol

Houtbedrijf Kerkhofs 25-02-2013
Eerste partnerbijeenkomst PGN succesvol

Eerste partnerbijeenkomst PGN succesvol


NIEUWEGEIN – ParketGroep Nederland is al enige tijd bezig met nieuw beleid maken. Belangrijk onderdeel hiervan is het versterken van de relatie met de leveranciers van deze winkelierorganisatie. Begin deze maand is hiervoor de eerste partnerbijeenkomst gehouden in het Home Trade Center te Nieuwegein, waar PGN zetelt.

 

Op uitnodiging van het bestuur van ParketGroep Nederland waren alle (aspirant-)partners aanwezig om te discussiëren over de plannen van de winkelierorganisatie voor de komende jaren. “Sinds dit jaar werken wij samen met een groep geselecteerde leveranciers, die een overeenkomst met ons hebben gesloten als partner of aspirant-partner”, legt voorzitter Hein Kemper uit. “Deze geselecteerde (aspirant-)partners vertegenwoordigen een belangrijk deel van de omzet van onze leden. Met hen is de afspraak gemaakt dat zij zoveel mogelijk bij deze leveranciers inkopen.”

De partners zijn: Amorim Benelux, Bona Nederland, Bosgoed, Cotap, Fetim Professional, Forinn, Houtbedrijf Kerkhofs, Parketfabriek Lieverdink, Parketfabriek Van Kesteren, Peitsman, PPC, Roommade, T&G Wood en Timberline International.

De aspirant-partners zijn: Dennebos Flooring, Floorfriendly, Hamat, Henkel Nederland, Intercombi, Intertap Flooring, Lecol, Parketgroothandel De Houtmeester, Parket Point, Ten Bulte Groothandel, Ursa Paint, Viehoff Fournituren en Woodpecker.

 

Website vernieuwen

Belangrijkste onderwerp van de eerste partnerbijeenkomst was de wens van PGN met deze (aspirant-)partners plannen te maken om gezamenlijke marketingactiviteiten te ontwikkelen. In het HTC werd uitgebreid gediscussieerd over alle mogelijkheden die hiervoor zijn. Concreet is afgesproken dat er meer informatie over de partners komt op de te vernieuwen website van Parketgroep Nederland. Kemper: “Wij gaan deze marketingactiviteiten nu uitwerken en organiseren voor medio april een volgende bijeenkomst. Daar zullen wij alle concrete plannen aan de (aspirant-)partners voorleggen. Vervolgens gaan wij deze samen uitvoeren om meer omzet te realiseren bij onze leden. Daar is immers iedereen gebaat bij.” De reacties op deze bijeenkomst waren volgens de voorzitter ‘zeer positief’. “Alle deelnemers kijken al uit naar de concrete voorstellen!”

 

Tot slot gaf Kemper een korte toelichting op de samenwerking van PGN met Quick-Help. “Voor een aantal van bij ons aangesloten ondernemers heeft dit al een behoorlijk aantal orders opgeleverd. Dit zal alleen maar groeien als meer verzekeringsmaatschappijen zich hierbij aansluiten.”