Eerste training DevoNatural succesvol

18-09-2015
Eerste training DevoNatural succesvol

Eerste training DevoNatural succesvol
 


VELDHOVEN- Zaterdag 12 september 2015 heeft de eerste DevoNatural® producttraining in Nederland plaatsgevonden. Tijdens deze eerste succesvolle editie waren 12 parketbedrijven en parkethandelaren aanwezig bij de importeur TTS-Nederland te Veldhoven.

Een presentatie werd gevolgd door diverse praktijktoepassingen, waarbij de cursisten diepgaand konden kennis maken met het uitgebreide DevoNatural assortiment . Na het volgen van de cursus namen de aanwezige parketbedrijven het officiële kwaliteitscertificaat ‘’Erkend DevoNatural vakman’’ in ontvangst. "De DevoNatural productformules zijn tot stand gekomen door toepassing van vele jaren parketervaring en aanwending van de meest recente technologieën. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt en de productie gebeurt volgens de hoogste kwaliteits- en ecologische normen", aldus TTS- Nederland.

Het programma van het Belgische DevoNatural omvat, onder andere, lijmen, matte en ultramatte oliën, natuurgetrouwe parketkleuren en veilige verouderingsproducten. TTS-Nederland heeft zich, naar eigen zeggen, tot doel gesteld om het werk van de parketteur lichter en veiliger te maken met een zo hoog mogelijk rendement.

De volgende producttraining vindt plaats op 14 november 2015. Voor deze sessie zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via [email protected], dit is ook het mailadres voor het ontvangen van de nieuwsbrief.