Eerste training van DevoNatural succesvol

13-12-1901
 

VELDHOVEN- Zaterdag 12 september 2015 heeft de eerste DevoNatural® producttraining in Nederland plaatsgevonden. Tijdens deze eerste succesvolle editie waren 12 parketbedrijven en parkethandelaren aanwezig bij de importeur TTS-Nederland te Veldhoven.

Een presentatie werd gevolgd door diverse praktijktoepassingen, waarbij de cursisten diepgaand kennis maakten met het uitgebreide DevoNatural assortiment . Na het volgen van de cursus namen de aanwezige parketbedrijven het officiële kwaliteitscertificaat ‘’Erkend DevoNatural vakman’’ in ontvangst.

De DevoNatural productformules zijn, volgens de Nederlandse vertegenwoordiging TTS Nederland uit Veldhoven, tot stand gekomen door toepassing van vele jaren parketervaring en aanwending van de meest recente technologieën. "Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt en de productie gebeurt volgens de hoogste kwaliteits- en ecologische normen", aldus TTS Nederland. Het DevoNatural programma bestaat uit parket lijmen, ultramatte parketafwerkingen op natuurlijke basis en in meerdere, natuurgetrouwe kleuren en veilige verouderingsproducten.

TTS-Nederland heeft zich, naar eigen zeggen, tot doel gesteld om het werk van de parketteur lichter en veiliger te maken met een zo hoog mogelijk rendement. De volgende producttraining vindt plaats op 14 november 2015. Voor deze sessie zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via [email protected] Binnenkort volgen via de nieuwsbrief van TTS een aantal nieuwe data voor de toekomstige DevoNatural producttrainingen. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan eveneens via [email protected].