Egalisatie en installatie binnen 1 dag

18-05-2017
Egalisatie en installatie binnen 1 dag

Egalisatie en installatie binnen 1 dag


ASTEN - Estillon introduceert de ondervloeren range onder één naam, Floorfixx, met de volgende producten: Floorfixx regular,Floorfixx smart, Floorfixx comfort en Floorfixx fini.

Met deze ondervloeren range biedt Estillon naar eigen zeggen de oplossing voor klanten die weinig tijd hebben voor het laten plaatsen van een nieuwe vloer. In plaats van nat egaliseren kan men namelijk tijd besparen met Floorfixx.

Floorfixx is de ondervloer voor linoleum, verend vinyl, PVC, PVC klik, tapijt, tapijttegels en lamelparket. "Met deze ondervloeren kunt op een droge manier eenvoudig een nieuwe, isolerende en vlakke ondervloer creëren. Deze ondervloeren zijn daarnaast ook direct belastbaar, u hoeft niet te wachten tot deze droog is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van nat egaliseren. Tijdbesparend, eenvoudig en schoon. En daarnaast geen last van lange droog- en wachttijden", aldus Estillon.

De Floorfixx ondervloeren creëren met behulp van het zogenoemde sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer. Deze ondervloeren zijn geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. "En alsof dit nog niet voldoende is, isoleren de Floorfixx ondervloeren contactgeluid. Tevens voldoen deze ondervloeren aan de 10dB norm die door de VvE’s is gesteld", aldus de fabrikant.

"De brede liplas verbindingen bij Floorfixx smart en Floorfixx fini geven de juiste stabiliteit en maken de juiste verbindingen. Daarnaast kunt u met deze ondervloeren 30% sneller een vloer egaliseren. Daarnaast is Floorfixx fini ook nog eens geschikt voor PVC klik vloeren, en voldoet een de 10dB norm."

De ondervloeren Floorfixx regular en Floorfixx comfort zijn een systeemvloer die met behulp van het sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer creëren. Daarnaast is Floorfixx comfort geschikt voor zwaarder projectmatig gebruik en voor toepassing van lamelparket. Dit type parket wordt met lijm zonder problemen op Floorfixx comfort gelijmd, zo stelt Estillon.

"Deze range Floorfixx ondervloeren is via de groothandels te verkrijgen. Estillon heeft een online brochure, stalenkaart en installatie video’s beschikbaar. Op de website www.estillon.com staat nog meer informatie over het product, zoals het technisch datablad en de installatie instructie. Klik hier voor meer informatie. Meer informatie over deze ondervloeren vindt u op www.floorfixx.nl