Egalisatiemortel met korte uithardingstijd

Producten 10-05
Aanbrengen QUARTZLINE HYBRID FAST SL 2-20
Aanbrengen QUARTZLINE HYBRID FAST SL 2-20

Quartzline HYBRID FAST SL 2-20 is een nieuw ontwikkelde, veelzijdige egalisatiemortel voor binnenruimtes. De egaline heeft een uitstekend vloeigedrag en een korte uithardingstijd.

Aanbrengen QUARTZLINE HYBRID FAST SL 2-20
Aanbrengen QUARTZLINE HYBRID FAST SL 2-20

HYBRID FAST 2-20 is speciaal ontwikkeld om beschadigde, zowel absorberende als niet-absorberende ondervloeren voor te bereiden.

Quartzline HYBRID FAST 2-20 is geschikt voor diverse ondervloertypen, waaronder zandcement dekvloeren, beton, calciumsulfaat (bijvoorbeeld anhydriet), granito, terrazzo en keramische en natuurtegels. De egaline kent een minimale krimp- en spanningsarme uitharding.

Egalisatiemortel is binnen drie uur schuurbaar

De korte uithardingstijd van HYBRID FAST 2-20 zorgt ervoor dat de vloer binnen drie uur (bij 20°C) schuurbaar en belegbaar/stoffeerbaar is met zowel zachte als harde vloerbedekkingen.

HYBRID FAST SL 2-20 is de beste keuze voor projecten waar tijdsdruk een rol speelt. Je kunt snel doorgaan naar de volgende fase. HYBRID FAST SL 2-20 biedt de perfecte oplossing voor het egaliseren van vloeren tot een dikte van 20 mm. Het staat garant voor een vlotte en professionele vloervoorbereiding.