Elegante houtstructuren en een nieuw Chevron-formaat

Producten 05-06
Elegante houtstructuren en een nieuw Chevron-formaat

Het Parador laminaatassortiment onderscheidt zich door fascinerende looks en trendy houtinterpretaties. In het begin van het jaar stelt de vloerspecialist uit Coesfeld zijn innovaties van 2024 voor: hierbij horen 18 nieuwe hedendaagse decors, een nieuwe productlijn in het moderne Chevron-formaat net als technische upgrades van bestaande productlijnen.

Elegante houtstructuren en een nieuw Chevron-formaat

De nieuwigheden in het laminaatassortiment van Parador zorgen voor meer diversiteit in de collectie en demonstreren technische perfectie.

Daarnaast blijft eiken een trend. Tegelijkertijd zijn de houtsoorten in de decors wat rustiger met lichtere kleurencombinaties.

Nieuwe chevron-variant

De Chevron-variant 'Eiken Loire' is een moderne interpretatie van een klassiek ontwerp. Door zwarte voegen worden de afzonderlijke repen geaccentueerd, wat de kamer een bijzondere touch geeft. De extra brede planken van de nieuwe productlijn 'Trendtime 8' zijn er in links- en rechtsuitvoeringen. Samen zorgen zij voor de look van de vloerklassieker Chevron.

Een technisch hoogtepunt is de upgrade van de populaire Classic 1050-productlijn. Door de nieuwe gebruiksklasse AC5/NK33 voldoet dit laminaat aan de hoogste eisen op het gebied van slijtvastheid en duurzaamheid. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar voor zakelijke ruimtes zoals hotellobby's.