EPLF heeft een nieuwe website

08-07-2016
EPLF heeft een nieuwe website

EPLF heeft een nieuwe website

RIJSWIJK- De Europese federatie van laminaat producenten (EPLF) heeft haar website volledig vernieuwd. Het resultaat is een site die volgens de laminaat club aantrekkelijk, goed te navigeren en geschikt voor mobiel gebruik is.

De site richt zich op professionals: architecten, aannemers, vloeren leggers, fabrikanten en de vakpers. Deze kunnen snel alle inhoud vinden die voor hen bestemd is in maar liefst negen talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Russisch, Spaans en Turks.

Het onderdeel “Laminate – made in Europe” bevat bijdragen over het milieu, kwaliteit en innovatie, gebruiksklassen, leginstructies, ondervloeren, onderhoud, lifestyle, gezondheid en een korte geschiedenis van laminaat. In de “Services” sectie staan technische documenten van de federatie die gratis gedownload kunnen worden. Andere rubrieken, speciaal voor algemene vragen, zijn “FAQ” and “Laminate A-Z”. EPLF experts kunnen direct benaderd worden via een contact formulier voor specifieke vragen.

Wereldwijde trends in laminaat en afzetcijfers staan vermeld op de site onder het kopje 'Market', informatie over de EPLF staat onder 'Association'. Hier staan ook alle lidfirma's vermeld. Voor de leden van de club is er nu een speciale nieuwsbrief waarmee de leden zich automatisch kunnen inschrijven voor vergaderingen en alle documenten van bijeenkomsten kunnen bekijken. www.eplf.com