Estillon ondervloeren in STABU bestekprogramma

Estillon ondervloeren in STABU bestekprogramma | Parketblad


UDEN- Estillon helpt bestekschrijvers door bij een project de juiste ondervloeren te adviseren. Niet alleen steen, metselwerk, hout, glas, bekabeling of klimaatinstallaties zijn van belang, maar ook de ondervloeren.

Met behulp van software en de STABU-systematiek kunnen bestekschrijvers snel en efficiënt projectbestekken maken en bewerken. In de voorschrijvende markt wordt gebruik gemaakt van bestekteksten, die in het programma van eisen worden toegevoegd. Deze standaard bestekteksten van STABU zijn nu ook van Estillon producten te downloaden. STABU is de afkorting van de Stichting Standaardbestek Burger- en Utiliteitsbouw.

STABU is een samenwerkingsverband tussen de partners in de bouwnijverheid. De naam is een afgeleide van de taak waarvoor zij staat: het uitgeven en beheren van de gestandaardiseerde besteksystematiek voor de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast levert STABU fabrikant gebonden productspecificaties, geeft zij adviezen op het gebied van het juridische gedeelte van het bestek en doet zij onderzoeksprojecten. Dit alles wordt voortdurend getoetst aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van contractvormen, wet- & regelgeving en techniek. Meer informatie over STABU vindt u op www.stabu.org

Onderstaande producten van Estillon staan in de database van STABU:
Bestbase Elegance Black FR
Bestbase Starbase FR 5 mm
Bestbase Starbase FR 6 mm
Bestbase Starbase FR 8 mm
Bestbase Starbase FR 10 mm
Black Onyx 6,5 mm
Egalsoft 6,5 mm
Egalsoft FR 6 mm
Floorfixx Regular 9 mm
Damp/vochtscherm (Moisture Barrier Film)
Parquetfelt 10 dB 10 mm
Soundbase 2 mm
Timberbase Plus 1,5 mm
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen