Evenementenhal genomineerd voor Succes Awards

14-09-2012
Evenementenhal genomineerd voor Succes Awards

Evenementenhal genomineerd voor Succes Awards


HARDENBERG - Zondag 16 september om 12.50 uur wordt Evenementenhal op RTL 7 getoond. Dit bedrijf is door het televisieprogramma De Succesfactor genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2012. Op basis van succescriteria mag Evenementenhal haar branche vertegenwoordigen in de strijd om dé TV-prijs van het jaar.

 

“Aanstaande zondag kan de Nederlandse kijker zelf zien waar wij ons als bedrijf in onderscheiden en welke toegevoegde waarde wij bieden in de evenementensector. Aan het einde van het jaar, wanneer alle genomineerde bedrijven aan het publiek zijn getoond, kan de kijker zelf bepalen wie de winnaar wordt”, vertelt commercieel-directeur Theo Schennink.

Het televisieprogramma De Succesfactor op RTL 7 en RTL Z geeft wekelijks ruim aandacht aan succesvolle ondernemers/bedrijven. Op basis van een aantal criteria zijn succesvolle bedrijven genomineerd voor de Succesfactor TV Award. Wekelijks worden er vijf genomineerden aan de kijker getoond. Hij of zij kiest eind 2012 de winnaar van de TV Succes Award 2012.

 

Binnenkort ook in Duitsland

Evenementenhal is als grote succesvolle speler in de evenementensector geselecteerd. Door de enorme groei in (vak)beurzen en evenementen met een eigen onderscheidend concept en een duidelijke toekomstvisie heeft dit bedrijf zich in de kijker gespeeld en is daardoor officieel genomineerd voor de TV Succes Award. Schennink zegt vereerd te zijn met deze nominatie: “Wij zijn uniek in onze sector en vallen daardoor positief op. Het grootste compliment dat je dan kunt verdienen, is genomineerd worden voor deze gerenommeerde Award.”

Op zondag 16 september om 12.50 uur wordt Evenementenhal op RTL 7 aan het grote publiek voorgesteld. Te zien is hoe De Succesfactor tijdens Carrosserie Vakdagen Gorinchem een indruk krijgt van Evenementenhal. Schennink licht de filosofie achter het bedrijf toe en geeft aan waarom de kracht van een vakbeurs, gecombineerd met het onderscheidende concept van Evenementenhal zo succesvol is. Dit wordt overigens binnenkort ook in Duitsland geïntroduceerd.

 

Vakdagen 2013

Evenementenhal (www.evenementenhal.nl) is in onze branche bekend van Vakdagen Parket & Woninginrichter. In april troffen hiervoor tijdens de drie beursdagen 9.326 bezoekers en ruim 125 exposanten elkaar in Evenementenhal Gorinchem. De Vakdagen vinden daar volgend jaar weer plaats van 8 tot en met 10 april. Net als het Nederlands Kampioenschap Parketleggen. Voor de dit jaar zo succesvolle Quick-Step Parquet Challenge wordt momenteel een goede opvolger gezocht.

In Parketblad van 12 oktober kunt u meer lezen over de voortgang van de organisatie. Nog geen abonnee? Onder Abonneren & Lezersservice kunt u een gratis proefnummer aanvragen!