Explosieve stijging aantal bezoekers

22-09-2022
Explosieve stijging aantal bezoekers

Drie dagen lang liet de interieurbranche zich van zijn beste kant zien op het vakevent Interieur Collectie Dagen (InCoDa) 2022. Het aantal bezoekers liet een stijging zien van 22 procent: het event is bezocht door bijna 5.400 professionals.

Explosieve stijging aantal bezoekers

Met 110 exposanten presenteerde InCoDa de laatste trends. Organisator Mascha de Bruin van Easyfairs is meer dan tevreden. ‘We hebben de weg naar boven duidelijk gevonden’, concludeert ze. ‘Nog belangrijker is dat we de bezoekersdoelgroep jonger zien worden. Daarnaast hebben we een groei gezien bij stylisten en interieurarchitecten die ons event weten te vinden. Met InCoDa heeft de branche zijn visitekaartje afgegeven. Dat werd nog eens ondersteund op Next Level met dit jaar voor het eerst het Interieurfestival dat geheel in het teken stond van Duurzaamheid.’

Explosieve stijging aantal bezoekers

Voor het Interieurfestival werkte de organisatie samen met stylist/ontwerper Elke Bonnee, businesscoach voor interieurprofessionals Marie-Gon en brancheorganisatie INretail. In drukbezochte masterclasses en workshops passeerden de grote trends van dit moment de revue. De vier woontrends die dit jaar centraal stonden waren: Sustainable hedonism, Existential power, Layered spaces en Quiet Glamour.

De volgende editie staat van zondag 24 tot en met dinsdag 26 september in de agenda.