F. Ball stelt nieuwe adviseur aan

19-04-2016
F. Ball stelt nieuwe adviseur aan

F. Ball stelt nieuwe adviseur aan

ZUTPHEN- F. Ball and Co. Ltd, de Britse producent van vloerlijmen en vloervoorbereidende producten, heeft Bob van Wort aangesteld als Technisch Commercieel Adviseur in Nederland. De aanstelling benadrukt wederom de betrokkenheid van F. Ball bij het verder ontwikkelen van de Nederlandse markt. Jonathan Goold, Export Business Manager bij F. Ball, zegt enthousiast: “Wij zijn heel blij met de komst van Bob in ons team. Hij versterkt de ondersteuning die we aan Nederlandse stoffeerders en vloer vakmensen bieden. Daarmee kunnen klanten blijven rekenen op de allerbeste producten en noviteiten.”

Bob woont in de omgeving van Rotterdam en werkt met het bestaande team van F. Ball nauw samen met interieur groothandel en distributeur Headlam BV. Stoffeerders en parketteurs kunnen bij Bob terecht voor advies - telefonisch en op lokatie. Ook het ondersteunen van  de sales en marketing activiteiten in de zuidelijke helft van Nederland valt binnen zijn takenpakket. Marc Kemperman van F. Ball neemt de noordelijke regio voor zijn rekening.

Voordat Bob deze nieuwe baan begon was hij zeven jaar in dienst als vertegenwoordiger bij Headlam, die het assortiment van F. Ball in Nederland verkoopt.  Hierdoor is hij al goed vertrouwd met de hoogwaardige vloerproducten van de Britse fabrikant. “In mijn vorige baan kreeg ik een goed inzicht in de technische eigenschappen van de producten van F. Ball. Door hun hoge kwaliteit bieden ze stoffeerders vele voordelen. Ik ben blij dat ik in het team kan meewerken aan het verder uitbreiden van F. Ball in Nederland.” Bob is getrouwd en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd golft hij en luistert hij graag naar muziek.