Fast Track van F. Ball een succes tijdens de InCoDa

29-09-2017
Fast Track van F. Ball een succes tijdens de InCoDa

Fast Track van F. Ball een succes tijdens de InCoDa


RIJSWIJK - F. Ball, de Britse fabrikant van vloerlijmen en vloervoorbereidingsproducten, kijkt weer terug op een zeer succesvolle InCoDa beurs vorige week in Gorinchem.

Tijdens de Interieur Collectie Dagen toonde het bedrijf hun assortiment innovatieve vloerartikelen en hielden ze ‘live’ demonstraties met de Fast-Track producten waarmee een vloerinstallatie snel gereed is zonder aan kwaliteit in te leveren.

Jonathan Goold, Export Business Manager bij F. Ball is enthousiast: “Dit is de 8e opeenvolgende keer dat we op deze beurs hebben gestaan en het was weer een geweldig succes. De beursdagen waren druk, er hing een geweldige sfeer en de reactie van vloerenstoffeerders was zeer positief. Het ondersteunen van onze klanten in Nederland is erg belangrijk voor ons. Wij ontwikkelen nieuwe en innovatieve producten die voldoen aan de wensen van zelfstandige stoffeerders maar ook die van grote vloerbedrijven.”

De Fast-Track demozone trok tijdens de beursdagen veel belangstelling. Vloerendeskundigen van F. Ball demonstreerden Fast-Track vloerinstallatiesystemen met Stopgap F78 sneldrogend vochtscherm, Stopgap Fast-Track 30 snelegaline en een sneldrogende vloerlijm uit het Styccobond assortiment. Met deze producten is een complete vloerinstallatie al binnen 3 uur tijd gereed.

Het team van F. Ball, met onder meer de Nederlandse technische adviseurs van het bedrijf, was aanwezig om vragen van beursbezoekers te beantwoorden. Leden van de Loyalty Club konden gebruik maken van een eenmalige en zeer voordelige beursactie. En wie de grote, nieuwe stand van F. Ball bezocht werd uitgenodigd voor een drankje in de ‘Fast-Track Bar’.

Voor meer informatie over de Fast-Track producten van F. Ball:  www.f-ball.nl