Feestelijke opening Forinn Zwolle op 18 januari

Feestelijke opening Forinn Zwolle op 18 januari | Parketblad
 ZWOLLE- Op 18 januari wordt de nieuwe vestiging van Forinn in Zwolle geopend. Geheel toepasselijk heet het bedrijventerrein waaraan dit filiaal van de groothandel is gevestigd De Vrolijkheid en vrolijk belooft de opening ook te gaan worden.

Bedrijven uit de regio Zwolle krijgen op die dag aan de Ossenkamp 2G de gelegenheid om rond te kijken in de nieuwe vestiging van de groothandel en om vestigingsleider Raymond Harder en verschillende leveranciers beter te leren kennen. Gedurende de gehele dag zijn er interessante en leerzame workshops van Unipro, Estillon en Union. Forinn zal zelf de nieuwe Curvemate demonstreren en de nieuwste vloeren collectie laten zien.

Om het geheel vrolijk en spannend te omlijsten is er een F1 simulator aanwezig zodat iedereen zich even Max Verstappen kan wanen (Michel Vaillant of James Hunt, in mijn geval). De winnaar met de snelste rondetijd zal een mooie prijs ontvangen, zo belooft Forinn. Uiteraard zal de innerlijke mens ook verwend worden, zoals dat zo mooi heet. Vanaf 15:00 tot 21:00 uur is men welkom aan de Ossenkamp 2G in Zwolle.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen