Fleet Card voor VLOK-leden

#interieurbouw 07-12-2020
Fleet Card voor VLOK-leden

Leden van branchevereniging VLOK kunnen voortaan gebruikmaken van de tankpassen van mobility service provider DKV. Deze Fleet Card is een tankpas waarmee ondernemers tijd besparen op het gebied van administratie en bovendien van kortingen en andere voordelen genieten.
Fleet Card voor VLOK-leden
Met de samenwerking bewijst DKV dat het bedrijf niet alleen geschikte oplossingen biedt voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere ondernemers en zelfstandigen. Bij VLOK zijn ongeveer 1000 bedrijven en vakmensen aangesloten die actief zijn in de klusbranche, interieurbouw, vloeren en kleinbouw. Juist zij zijn vaak onnodig veel tijd kwijt met administratieve taken, waardoor de samenwerking met DKV hen veel voordeel zal opleveren.
Ondernemers krijgen met de Fleet Card op gezette tijden overzichten van hun rekeningen en wordt brandstof binnen Nederland exclusief btw gefactureerd. Gebruikers kunnen in de online portal van DKV hun actuele rekeningen inzien. Niet alle aangesloten bedrijven krijgen automatisch een DKV Fleet Card, die keuze laat VLOK aan de ondernemers zelf.
Foto: Links VLOK-directeur Dennis Kosten, rechts DKV Accountmanager Arjan Kleuver