Floer gaat buiten de landsgrenzen

Floer gaat buiten de landsgrenzen

Floer kondigt plannen aan om de grenzen te verleggen binnen Europa. Floer is ervan overtuigd dat de uniciteit en kwaliteit van onder andere de vloeren en akoestische wandpanelen de Europese consumenten zullen aanspreken.

Floer gaat buiten de landsgrenzen

"We geloven dat de schoonheid en duurzaamheid van onze vloeren niet gebonden is aan landsgrenzen, en we kijken ernaar uit om Europa te veroveren met ons unieke vakmanschap", aldus Lennart Groenewold, founder van Floer.

Floer gaat buiten de landsgrenzen

Om deze grensverleggende stap mogelijk te maken heeft Floer een toegewijd team samengesteld dat zich richt op de uitbreiding buiten Nederland. Het team legt de focus op de marktontwikkeling, distributiepartnerships en het bieden van uitstekende klantenservice in de verschillende Europese landen en talen.

Meertalige websites helpen de grenzen over te steken

Momenteel heeft het vloerenmerk meer dan 90 dealers binnen Nederland, en een aantal (2) in België; deze cijfers zullen ongetwijfeld stijgen aangezien Floer zal samenwerken met meer zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers.

De toevoegingen van een Engelse, Franse en Vlaamse variant van de website stellen Floer in staat om haar klantenbestand aanzienlijk uit te breiden richting de zuiderburen en de buren aan de andere kant van het kanaal.