Floorcenter en Ateliervloeren bundelen krachten

Floorcenter en Ateliervloeren bundelen krachten | Parketblad


LELYSTAD - Na een jarenlange samenwerking hebben Floorcenter en Ateliervloeren hun bedrijfsvoering geïntegreerd. “De productie van Ateliervloeren in Zwaanshoek is afgelopen zomer verhuisd naar onze fabriek op de Bolderweg 44 te Lelystad. Vanuit hier bedienen wij nu ook alle klanten van Ateliervloeren”, vertelt directeur Martin Lenes van Floorcenter.

 

Floorcenter is al jaren gespecialiseerd in het produceren van onbehandelde duoplanken. Lenes: “Hier in Lelystad verwerkten wij tot dusver alleen de basiskleuren van Osmo UV en Rubio Monocoat. Tom Goddijn van Ateliervloeren heeft voor ons altijd de bijzondere afwerkingen voor de Black Label-collectie gemaakt. Door de sterk groeiende vraag naar deze vloeren werd zijn fabriek in Zwaanshoek te klein. Omdat Ateliervloeren toch al voornamelijk onze duoplanken verwerkte, is besloten zijn productie naar Lelystad te verhuizen.”

 

Tom Goddijn en zijn vrouw Fabienne Schotmeijer werken momenteel hard aan een tweede vestiging van Ateliervloeren in de VS. Bovendien is het ondernemersduo bezig daar een afwerkbedrijf op te zetten om de levertijden te verkorten. De merknamen Ateliervloeren en DaVinci Designers blijven in Nederland overigens gewoon bestaan.

Op de foto de stand van Floorcenter op Domotex Hannover 2013.