Floorify komt met nieuwe kleuren

30-04-2018
Floorify komt met nieuwe kleuren

Floorify komt met nieuwe kleuren


Floorify lanceerde recent vijf nieuwe kleuren in zijn assortiment van regide vinyl vloeren. Deze vloeren combineren naar eigen zeggen de unieke charme van hout met ongeëvenaard gebruiksgemak. Voor de nieuwste uitbreiding van het aanbod liet Floorify zich inspireren door twee opkomende trends: het brutalisme en de opkomst van onbehandelde, ruwe eik. 

In totaal bestaat het assortiment van Floorify regide vinyl vloeren nu uit 18 houtvarianten (van Scandinavisch tot rustiek) en 3 types grote betontegels.

Dit zijn de nieuwe kleuren, drie vloeren met natuurtinten: onbehandeld, afgewerkt met een invisible oil en met een natuurlijke olie. Deze natuurlijke afwerking gecombineerd met de subtiel passende structuur en de uitzonderlijke lengte en breedte van de panelen (1524x225mm), brengt deze planken volledig tot leven, aldus het bedrijf.

En twee vloeren met donkere tinten: donkere kleuren creëren een sfeer van intimiteit en geborgenheid. Gecombineerd met fluweel, messing en gekleurd glas, loop je volgens Floorify binnen in een op & top trendy interieur.

floorify.com