Flooring Deluxe hoogtepunt Domotex Hannover

20-08-2012
Flooring Deluxe hoogtepunt Domotex Hannover

Flooring Deluxe hoogtepunt Domotex Hannover


HANNOVER – Als opvolger van Wood Flooring Summit (foto) moet Flooring Deluxe hét hoogtepunt worden van Domotex Hannover 2013. Deze vakbeurs organiseert dergelijke hoogstaande evenementen om zich nóg meer te onderscheiden als het grootste vakevenement voor vloerbedekking ter wereld. “De vraag naar hoogkwalitatieve vloerbedekkingen voor zowel woningen als projecten blijft erg hoog. Omdat de vloer het interieur voor een belangrijk deel bepaalt, zoeken klanten actuele designs en premiumkwaliteiten. Op onze beurs zullen wij focussen op producten die excelleren in termen van design, kwaliteit en originaliteit”, vertelt dr. Jochen Köckler van de Raad van Bestuur van organisator Deutsche Messe.

 

Concept Rooms

Flooring Deluxe richt zich op textiele vloerbedekkingen (hal 6) en parket plus laminaat (hal 9). Hier zullen leidende fabrikanten zich samen presenteren rondom centrale thema’s. Het hart van het nieuwe evenement wordt gevormd door Concept Rooms: exclusieve vloeren in een aantal kamers. “Hier kunnen bezoekers zien hoe belangrijk de vloerbedekking voor interieurdesign is. Flooring Deluxe biedt ook lezingen, paneldiscussies, catering en een receptie. Voor het ontwerp tekent Stefan Diez, een gerenommeerde jonge ontwerper”, vult Victor Koppelaar aan. Met zijn bedrijf Hannover Consultancy (www.hannoverconsultancy.nl) is hij de Nederlandse vertegenwoordiger van Deutsche Messe.

Domotex Hannover (www.domotex.de) vindt plaats van 12 tot en met 15 januari 2013. Deutsche Messe verwacht ongeveer 1.400 exposanten uit 60 landen en laat weten dat 85 procent van het beursoppervlak al is verkocht. Wilt u op de hoogte blijven van alle vakbeurzen? Vraag dan onder Abonneren & Lezersservice een gratis proefnummer van Parketblad aan.