Floorservice: instructiefilms en nieuwe olie

Floorservice: instructiefilms en nieuwe olie | Parketblad
Floorservice: instructiefilms en nieuwe olie | Parketblad


WASPIK- Floorservice heeft instructiefilms voor afwerk producten en machines gemaakt die in de Vimeo omgeving van de leverancier te vinden zijn. Daarnaast is er ook een nieuwe, witte onderhoudsolie verkrijgbaar.

Hoe breng ik Floorservice Onderhoudsolie aan? Wat kan ik allemaal met de Woodboy van Overmat? Hoe werkt Prime Old Grey? Voor dit soort vragen heeft Floorservice/Overmat een aantal instructiefilms laten maken waarin antwoord wordt gegeven. Een instructie in beeld werkt vaak duidelijker dan een instructie op papier, zo leert de praktijk.

In de 8 instructiefilms voor Floorservice Hardwasolie Pro, Onderhoudsolie, Prime Old Grey, Nature Protect, de Overmat Woodboy en Floorboy plus de Overmat Airtec BS 270 en ES 200 freesmachines wordt overzichtelijk en bondig uitleg gegeven over de toepassing en werking van de producten en machines. Het aanbrengen van de producten, het monteren van de machines, de beschikbare accessoires en de juiste toepassingen van de afwerk producten en de machines vormen de inhoud van de instructiefilms, die in 3 talen (Nederlands, Engels en Duits) te zien zijn op https://vimeo.com/overmatindustries

De films staan overigens ook op de site van het Brabantse bedrijf. Daarnaast is er de nieuwe Onderhoudsolie Antiek Wit. Dit is een aanvulling op de bestaande Onderhoudsolie Naturel en Onderhoudsolie Wit.  Deze nieuwe onderhoudsolie is vooral bedoeld voor vloeren die eerst gerookt of vergrijsd zijn en met een witte olie zijn afgewerkt. Maar deze onderhoudsolie kan ook ingezet worden op vloeren met een transparant witte geoliede afwerking, aldus Floorservice.

Net als de overige onderhoudsproducten van het merk kan deze Onderhoudsolie Antiek Wit zowel met de hand als machinaal aangebracht en verwerkt worden, zo meldt Floorservice. Op de foto boven een vloer die met het product is afgewerkt , de verpakking staat hier onder. Beide foto's zijn afkomstig van Floorservice.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen