Floorservice kijkt tevreden terug op NWFA Expo

08-05-2014
Floorservice kijkt tevreden terug op NWFA Expo

Floorservice kijkt tevreden terug op NWFA Expo


NASHVILLE (VS) – Floorservice heeft dit jaar voor het eerst deelgenomen aan de NWFA Expo. Deze vond medio april plaats in het Amerikaanse Nashville, Tennessee. Deze vakbeurs wordt georganiseerd door de National Wood Flooring Organisation en is na bijna dertig jaar een begrip in Noord-Amerika.

 

“Met meer dan 3.000 geregistreerde bezoekers in slechts twee (halve) dagen was de beurs een groot succes te noemen. Ook de kwaliteit van de bezoekers, die voornamelijk uit de USA en Canada afkomstig waren, was erg hoog”, vertelt managing director Jeroen van Oversteeg van Overmat Industries.

Zowel bezoekers uit de houtindustrie, als groothandels en parketteurs waren erg geinteresseerd in de Floorservice-producten. Van Oversteeg: “Vooral onze noviteit Nature Protect werd enthousiast ontvangen. Dit behoudt de onbehandelde uitstraling van eiken, maar biedt tevens optimale bescherming. Ook was er veel interesse voor het brede aanbod aan kleuren en effecten, die je met de Floorservice Primers en Hardwasoliën kunt bereiken. Wij hebben dan ook vele positieve contacten gelegd, waar wij de komende tijd mee aan de slag kunnen!”

Foto: Floorservice.