Focus op toepassing en gebruiksruimte

#interieurbouw 15-03-2021
Focus op toepassing en gebruiksruimte

Solidfloor, onderdeel van Fetim Group, heeft haar nieuwe website en vernieuwde assortiment gelanceerd. De website is er op ingericht om makkelijk de juiste vloerkeuze te maken door focus te leggen op gebruikswensen en ruimtes. 
Focus op toepassing en gebruiksruimte
Daarbovenop is het Solidfloor assortiment vernieuwd en sluit hier feilloos op aan. Daar waar veel leveranciers focus leggen op de afzet via dealers, legt Solidfloor de focus op het gebruik en toepassing van vloeren. Het productassortiment is gebaseerd op eenvoud en duurzaamheid. Met de nieuwe website en assortiment wil Solidfloor de eindgebruiker de hand toereiken het keuzeproces te begeleiden en daarmee ook de dealer ondersteunen met het inkoopproces. De gebruiksruimte en toepassing worden daarom centraal gesteld in productontwikkeling en productkeuzes voor de consument. Zo wordt er rekening gehouden met de gezinssamenstelling, het contactgeluid en de manier waarop de ruimte wordt gebruikt.
Vanuit de pijlers eenvoud en durabiliteit zijn er drie compleet nieuwe assortimenten ontwikkeld: Solidfloor Heat, Vinyl (LVT-SPC) en laminaat. Assortimenten die zijn gesegmenteerd in 3 prijs-kwaliteitniveau’s, zodat er altijd een passende vloer is voor de wens en toepassing voor de consument.
Solidfloor Heat, zoals de naam al doet vermoeden, zijn parketvloeren die speciaal zijn ontwikkeld voor in combinatie met vloerverwarming middels warmtepomp. Binnen dit programma is er keuze tussen de klassieke landhuisdelen of tijdloze visgraat welke beiden uitgevoerd zijn in zowel een rustieke als in een natuur selectie.

Focus op toepassing en gebruiksruimte