Forinn genomineerd voor Succes Award 2014

02-01-2015
Forinn genomineerd voor Succes Award 2014

Forinn genomineerd voor Succes Award 2014


ASTEN – Forinn is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2014 van het tv-programma De Succesfactor van RTL7. De groothandel uit Asten scoorde het beste in de categorie Vloer- en raamdecoratiebranche. Forinn is op RTL7 te zien op zondag 4 januari 13 uur en zaterdag 10 januari 13 uur.

Volgens het nominatierapport heeft Forinn zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier in vloeren en raamdecoraties. “De groothandel biedt haar klanten een zeer breed productenscala.” “Hiermee begint het nieuwe jaar heel goed voor ons!”, reageert productmanager Vloertechniek Joost Heijnen opgetogen. “Wij zijn er natuurlijk heel erg trots op dat wij door de Succesfactor zijn uitgeroepen tot beste groothandel in vloeren en raamdecoratie van Nederland.”

 

Gemak, groen en gezondheid

De Succes Award is de grootste Nederlandse prijs voor gezonde ondernemingen met visie en ambitie. Tijdens de uitzending vertelt directeur-eigenaar Richard Bosvelt hoe zijn groothandel winkeliers en ZZP’ers helpt met het bedienen van de moderne consument. “Die wil gemak, groen en gezondheid. Voor dat laatste hebben wij tegenwoordig bijvoorbeeld hordeuren die pollen tegenhouden.” Vloerenspecialist Arnaud Kuyper vertelt tijdens de uitzending meer over alle vloeren van Forinn en vloer- en raamtechniek.

Forinn genomineerd voor Succes Award 2014